Det siger patienterne

En ægdonors oplevelse ved Freya Fertility

Som første gangs ægdonor har jeg haft en rigtig god oplevelse ved Freya Fertility. Allerede fra min første henvendelse blev jeg taget rigtig godt imod. Mødet med de forskellige ansatte var imødekommende, omsorgsfuldt og professionelt lige fra sekretær til jordemor og til læge. Dem kombineret med den behagelige stemning, der er på klinikken, føler man sig rolig og godt tilpas, selvom man er lidt spændt på det hele. Fagligheden er høj, og de tager udgangspunkt i den enkelte, hvilket har gjort, at jeg har følt mig tryg hele vejen igennem. Det er et helt fantastisk sted, som får de varmeste anbefalinger herfra. Tak for en god oplevelse!

Oktober 2021

Udtalelse fra en ægdonor

Jeg har været super glad for, at jeg har måtte donere mine æg hele 3 gange hos jer. Jeg har følt mig i trygge hænder igennem hele forløbet. Processen har været nem og smertefri. Personalet hos Freya Fertility tog sig godt af mig hele vejen igennem. 

Vejledningen igennem forløbet har været i top, og jeg følte ikke på noget tidpunkt at jeg behøvede at stille en masse spørgsmål eller være i tvivl om noget. 

Jeg var mest nervøs for ægudtagningerne, men det var faktisk ikke så slemt, og slet ikke når man tænker på den gave man giver til andre, det er en helt fantastisk følelse at kunne hjælpe🙏🏼🥰😊👶🏼

September 2021

Tak for at få vores største drøm til at gå i opfydelse

Juli 2021

En milepæl er nået!

Kære alle I søde mennesker hos Freya

Lige en lille update herfra. Vi har været til NF scanning i går, og med et meget fint resultat, hvor vi lå så lavt i risiko, som det var muligt med min alder. Og så var der bare en livlig lille baby, som blev vurderet til at se sund og rask ud.

Det er vild overvældende, og dejlig at have nået denne milepæl i graviditeten. Og så er kvalmen ved at stilne af, så det er bare bonus med bonus på 😊 Vi er så taknemmelige for jeres hjælp og at vi endelig kan opleve denne lykke.

Kh L og P Juli 2021

Tak for Jeres hjælp

Søndag d. 13/6 kom lillesøster Mie til verden. Hun kom 12 dage inden termin med en kampvægt på 3920g og 52cm.

Kvalmen varede lige indtil hun kom ud - men det har været det hele værd. Skøn lille pige I har mixet sammen til os 😉

Tak for Jeres hjælp. Måske vi ses igen? 🙈 (kræver nok meget overtalelse hos faren).

Tak for lillesøster 🥚💉💜

Knus Lars, Anja, Gry og Mie 

Juni 2021

Vi er ovenud lykkelige og alle har det godt

Vi følte os holdt og set i en tid, hvor det hele så lidt svært ud. Vi er ovenud lykkelige og alle har det godt. Vi vil gerne takke jer, for den super fine behandling vi fik hos jer. Vi følte os holdt og set i en tid, hvor det hele så lidt svært ud.

Det lykkedes jo for os at blive gravide på den gode gammeldags og sjove måde, efter en enkelt insemination hos jer, men det fortsatte forløb, hvor jeg fik progesteron og blev fulgt af jer var vigtigt for os og det er vi meget taknemmelige for!

Nu er vi en lille familie og livet har fået en helt anden betydning, hvor er det stort ❤️

L og J Juni 2021

Vi glæder os meget til, at møde vores lille baby

Endnu en “Freya baby”
​til verden

Hej Freya Fertility.

Tirsdag d. 11 maj kom endnu en “Freya baby” til verden. En perfekt lille dreng på 50 cm. & 3150 gram ❤️❤️ vi har det alle godt, og er ved at vænne os til at være en familie på 4 😍

1000 tak for hjælpen & 1000 tak for behandlingen der førte os til dette lille mirakel vi har ventet på i flere år & 1000 tak for jeres imødekommenhed.

Tak ☺️ vi er ved at revne af stolthed!

Venlig hilsen

Lea & Kenneth Maj 2021​

Kæmpe stor anbefaling til Freya og det dygtige personale!

Vi valgte at gå direkte til det private, da vi først kunne få en tid på en offentlig klinik efter et år, hvilket vi ikke ønskede at vente på. Vi valgte Freya, da de ingen ventetid havde og vores første kontakt med Freya allerede dér var omsorgsfuld, nærværende og professionel og vi fik en følelse af, at de var rigtig dygtige - hvilket blev bekræftet.

Vi er stadig meget taknemlige over den omsorg der bliver udvist fra hele personalet og vi har følt os enormt meget i centrum. Vi har gennem hele forløbet følt at vores bekymringer blev taget hånd om med det samme, på en omsorgsfuld og betryggende måde og at alle spørgsmål var tilladte, hvilket for os har været én af de vigtigste ting.

Vi blev gravide efter et kort forløb hos Freya og skal være forældre til juli.

Så vi vil til hver en tid vælge Freya igen 🌸

Anna Marts 2021

Freya Fertility gjorde en forskel - målrettet behandling

Vi er rigtig glade for at være i behandling ved Freya Fertility.

Vi har været igennem forsøg ved det offentlige uden held, derefter igennem mange forsøg ved en anden privat klinik uden held.

Første forsøg ved Freya Fertility førte til vores første positive graviditetstest i alle de forsøg vi har været gennem de sidste godt 5 år! Vi tror selv på, at det der har gjort en forskel for os er, at man på Freya Fertility ser på os og fokuserer på, hvad præcis vores udfordring er, og hvad der vil give mening at ændre på i forsøget, de har virkelig sat sig ind i vores sag og gjort et super flot stykke arbejde.

Vi har følt os trygge og meget imødekommet. Vi har altid følt os meget velkomne hos Freya Fertility. Vi vil anbefale Freya til ALLE også de der føler de har prøvet ALT.

Kristina April 2021

Freya Fertility baby

Kære Tina og hele Freya Fertility.

Onsdag den 17/2 kl. 09:15, stod verden stille.

En helt perfekt lille dreng på 3850 g og 52 cm dumpede lige ind i vores hjerter ♥️ Så fin og helt perfekt.

Det kolde Danmark gjorde, at lillebror valgte, at udskyder sin ankomst i 8 dage, det var vi flere der ikke var helt tilfredse med, men vi har tilgivet ham😍

Hold op en rutsjebane tur på 3 år, både med glæde og tåre, men det gør absolut intet med det resultat vi står med i armene nu.

Tusind tak for jeres hjælp, kampen uden jer havde på ingen måder været den samme!

Mange klem fra Lars, Sanne, storebror Kalle og lillebror ❤️ Februar 2021

Freya´s 1. ICSI-baby er kommet til verden

Kære alle hos Freya Fertility,


Bedre sent en aldrig, her er en lille opdatering. Den 19. marts 2021 blev vi forældre til en lækker lille dreng. Vi har det alle godt og begynder at vænne os til at være en familie på 4.


Vi vil sige jer 1000 tak for den omsorg og venlighed vi mødte hos jer!

Kærlig hilsen
Marie og Michael

11.4.21 Vi var i fredags til nakkefold scanning med vores tvillinger. Alt gik super godt og vi fik lav risikovurdering på dem begge to! Begge vokser præcis som de skal, og terminen er fastsat til d. 15. oktober, præcis som forudsagt hos jer :-)

17.4.21 Hej igen! ☺️
Nu har vi været til kønsscanning, og kan fortælle at vi venter både en lille pige og en lille dreng! De var fulde af liv i dag og var også vokset super fint siden sidste scanning, så det er rigtig dejligt!

​Mvh M & C

En lillebror

Hej alle hos Freya

Tusind tak for et helt i gennem trygt, hurtigt og succesfuldt forløb hos jer.

En lille tilbagemelding herfra: Er nu i uge 15 og vi har fundet ud af,

at det er en lillebror vi venter os midt juli 💙

Vi glæder os!​

H og M (20.1.21)

Tryghed og frihed​ til at være os

🤩 ingen tvivl I er fantastiske og gør det super godt - det er virkelig så rart at komme ved jer og I har givet os så stor tryghed og frihed til at være os og spørge uden at føle os i vejen eller dumme fordi vi har spurgt og spurgt trods vores mange forsøg på andre klinikker 😊😊 det er er så værdifuldt i sådan et forløb 😊🥰​.

Alle i verden skal nok få besked på at dette er en Freya Fertility baby.

K og P (4.1.21)

Vi har altid følt os i gode hænder

M og R ​December 2020

Tryg og omsorgsfuld behandling​

A og L (23.11.20)​

1000 TAK for jer​​

S og L  Juni 2020

​​​Book en konsultation​

Ring til os for at få hjælp eller høre mere

Vi vil altid gerne besvare dine spørgsmål, for dem har du garanteret mange af. 

Det kan være en svær tid, når man kæmper med ufrivillig barnløshed. Vi står altid klar med hjælp og rådgivning. 

Book en tid ved at ringe til vores fertilitetsklinik på telefon 70 70 20 75

Firmainfo

​Freya Fertility ApS

​Orebygårdvej 3, 7400 Herning

Find os på Google Maps

​Telefon: 70 70 20 75

E-mail: info@freyafertility.dk

CVR: 40933344

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook eller Instagram:

facebook-circular-logo  instagram (2)

Åbningstider

Mandag

08.00-15.00

Tirsdag

​08.00-15.00

Ondsdag

​08.00-15.00

Torsdag

08.00-15.00

Fredag

08.00-15.00

Lørdag

08.00-13.00

Søndag

Lukket

Her finder du os